Gharieni MLX Limber – Необмежена багатофункціональність для світу СПА

Gharieni spa table MLX Limber

Ультрагнучкість

Серіє MLX Limber компанія Gharieni започаткувала нове покоління СПА-кушеток. Неперевершено гнучкі, вони забезпечують безпрецедентну кількість позицій. Три моделі серії Limber пропонують ідеальне рішення для кожної потреби: від класичного масажу до спеціалізованих складних процедур.

Модель Limber Flex, топова модель серії Limber, дозволяє неймовірну кількість налаштувань. Це, зокрема, забезпечено патентованими підлокітниками, які опускаються з обох сторін. Кушетка MLX Limber дозволяє працювати з обох кінців і є дійсно багатофункціональним витвором технологій та дизайну, який пропонує гнучкість, що не має аналогів і відкриває нові виміри процедур.

Моделі MLX Limber

Gharieni spa table MLX Limber

Ультрагнучка модель: Limber Flex

Модель Limber flex обладнана повністю регульованими підлокітниками та підголівниками з обох кінців кушетки. Це гарантує мобільність і ефективність роботи терапевта.

Gharieni spa table MLX Limber

Для подологів: Limber Pro

Модель Limber Pro обладнана повністю регульованими підлокітниками та підголівниками. Секція ніг повністю відхиляється, що дозволяє привести ноги в положення для педикюру.

Gharieni spa table MLX Limber

Класика на всі часи: Limber Classic

Модель Limber Classic обладнана повністю регульованими підлокітниками та підголівниками, які перетворюють її на ідеальне рішення як для масажу, так і косметологічних процедур. Для масажу в положенні на животі додається знімна подушка з заглибленням для обличчя.